lippu.jpgdesign_homeis_cat_wh.jpg

Minun ja mieheni ensimmäinen yhteinen lemmikki oli marsu. Meillä molemmilla oli ollut lapsuudessa kissoja, joten myös kissan ottaminen alkoi kiinnostamaan ja loppujen lopuksi meillä sitten olikin neljä persialaiskissaa. ♥♥♥♥ Kissanäyttelyharrastuksen aloitimme -87, ja sitä jatkui aktiivisesti vuoden -92 loppuun asti. Kissanäyttely harrastuksen loputtua, meille tuli ensimmäinen nöffi Zorro, ja siitä alkoikin aktiivinen toiminta koirapuolella. Vuonna -96 meille tuli ensimmäinen shih tzu Bianca. Zorremon kennelnimelle syntyi sekä shih tzu että nöffipentue.

Harrastimme nöffiemme kanssa pääasiallisesti näyttelyitä, mutta myös vepe tuli tutuksi vuosien varrella. Muutaman kerran kävimme kisoissakin ja mieheni myös koulutti vesipelastusta n. 10 vuotta Hämeenlinnan Seudun Vesipelastuskoirissa, jonka aikoinaan perustimme yhdessä ystäviemme kanssa. Timo on toiminut myös Suomen Newfoundlandinkoirayhdistyksen hallituksessa kaksi kautta ja itse olin kaksi kautta Suomen Ragdollystävät-seura ry:n hallituksessa, ja yhden kauden olin myös pentuvälittäjänä.

mina_ja_pojat2.jpgHarrastuksiini kuuluu tällä hetkellä taas kissanäyttelyt, ja niitä on tullut paljon kierrettyä. Myös Tallinassa, Riiassa, ja Ruotsissa on tullut useasti käytyä. Kasvatan myös pienimuotoisesti ragdolleja, ja olen käynyt Kissaliiton järjestämän kasvattajakurssin.

Perheeseemme kuuluu lisäkseni mieheni Timo, lapset Jere ja Emmi, koira Debbie, sekä kissat Esmee, Sini, Sani, Pate, Lacky ja Martti. Sijoituksessa ovat Elle, Hilja, Tessa, ja Lissu. 


catwalks.gif

Kissojeni ja minun välillä vallitsee ehdoton sopusointu. Kissani tekevät mikä niitä huvittaa, ja minä teen niin kuin kissani haluaa. ♥♥♥

                                                                                                       Kuvissa sylissäni isä Jupe ja poika Rocco ♥